divendres, 13 de març del 2009

La poni cama-curta


La premsa britància recollia ahir una notícia divertidíssima. Ens presentava la Mayflower, una poni que viu a Southampton. Resulta que a aquest animaló li encanta passar les hores per la vora del riu Test, on l’acompanyen altres membres de la seva espècie. El problema, i aquí és on està la notícia, és que la Mayflower (a qui alguns diaris londinencs han anomenat Shorty) té les cames molt i molt curtes, com a conseqüència d’un encreuament d’espècies i d’una coincidència genètica, però malgrat aquesta diferència, sembla que els seus companys de rutina sí que tenen les cames d’una llargada estàndard.
Resultat: vista de lluny, dóna la impressió que la poni s’ha quedat atascada al fang, i que té la meitat de les seves cametes enfonsades, fet que li impedeix moure’s. I no és cap broma: resulta que el parc de bombers de la zona està cansat de rebre trucades d’alerta de gent que passava per allà i s’aterroritza en veure l’animaló mig atrapat al fang. Fins  a quatre vegades els bombers han acabat anant al lloc dels fets, i la Mayflower els ha demostrat l’error tot trotant feliç per la vora del riu amb les seves cames tan curtes.
Els bombers i el propietari de la poni han fet una crida als britànics perquè cessin les trucades a urgències, i fins i tot a la finca s’estan plantejant instal·lar un cartell advertint de les especials característiques de la Mayflower, qui, si pugués parlar, probablement diria les paraules que The Guardian li suggereix:
Mayflower, a particularly compact pony, would like you to know the following: she is not stuck in mud, she simply has very short legs.
Podeu llegir la notícia de The Guardian aquí i la del Daily Mail aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada